Укрпошта вводить послугу післяплати на карткові рахунки для малого та середнього бізнесу

Опубліковано Olena at 02 Березня, 2023

☑️Укрпошта продовжує розширювати сферу своїх послуг, роблячи їх більш доступними та вигідними для підприємців.

Тепер гроші за товар будуть зараховуватися на картковий рахунок в кінці кожного дня, а відкривати спеціальний рахунок, або чекати своєї черги у відділенні, зовсім не потрібно. Перевага послуги післяплати є також зручною не лише для підприємця, але й для його клієнтів. Адже умовою цієї послуги передбачені найнижчі в Україні тарифи. Комісія у цьому разі складатиме 1% від вартості товару + 10 гривень.

☝️Зарахування післяплати на карткові рахунки для всіх клієнтів доступні тільки на гривневі платіжні карти. Перекази зараховуються на картковий рахунок один раз на робочий день.

Підприємцям, які хочуть почати продавати і доставляти свої товари з Укрпоштою на найвигідніших умовах для себе та своїх клієнтів, потрібно виконати наступні кроки:
🔹зареєструватися в особистому кабінеті Укрпошти як фізична особа або ФОП;
🔹додати одну або декілька гривневих платіжних карт, випущених будь-яким банком України, платіжних систем Visa, Mastercard та ПРОСТІР, окрім таких типів платіжних карток: Corporate, Business, Prepaid, Gift, до профілю користувача;
🔹під час створення відправлення “Укрпошта Експрес” або “Укрпошта Стандарт” у блоці “Додаткові послуги” необхідно поставити галочку в чек-боксі “Зарахування післяплати на карту” та вибрати необхідну картку для зарахування післяплати.