Фонд держмайна України презентував сайт Земельного банку

Опубліковано Olena at 10 Серпня, 2023

✔️Фонд державного майна України презентував сайт, присвячений запуску Земельного банку, на якому опубліковані відповіді на головні запитання, а також карта, де розміщені землі, які будуть акумулюватися в Земельному банку. https://landbank.spfu.gov.ua/

🌾Земельний банк – це прозорий ринок оренди державних земель с/г призначення, які перебувають у користуванні державних с/г підприємств.

📲Цей новий інвестиційний продукт дозволить кожному українцю розпочати власну справу, орендувавши земельну ділянку через онлайн-аукціон на Prozorro.Продажі. Цей інструмент унеможливлює корупцію та прибирає будь-які тіньові схеми.

🗣️”‎Головна мета – побороти корупцію на державних сільгоспземлях. Щорічно недобросовісні менеджери державних агропідприємств здавали бізнесу державні землі в оренду за сірими схемами. У їхні кишені потрапляли десятки мільйонів доларів кешу, а державі – збитки”, – заявив голова ФДМУ Рустем Умєров.

❗Наша компанія надає консультації з бухгалтерських та консалтингових питань вашого бізнесу. Звертайтеся – з радістю допоможемо вирішити Ваші питання!