Членство в ICC Ukraine

Опубліковано Olena at 03 Грудня, 2021

Наша компанія є членом Національного комітету Міжнародної Торгової Палати, що сприяє розвитку міжнародної торгівлі та інвестицій із впровадженням кращих світових практик.

В рамках представництва займаємося створенням сприятливих умов для міжнародної торгівлі, розвитком послуг з дотриманням сучасних стандартів ведення бізнесу, правил вільної та чесної конкуренції, залучення інвестицій в регіон.

Користуючись широкими можливостями розгалуженої мережі Національних комітетів в інших країнах, ми бачимо значну увагу, яку приділяють інвестори до України.

ICC надає консультативну допомогу (підбір експертів) в питаннях: реєстрації компаній, юридичного, бухгалтерського супроводу, отримання дозволів, сертифікатів та ліцензій, необхідних в діяльності компаній. Також займається експертним та оціночним вивченням ділових партнерів і конкурентів в Україні та за кордоном, маркетинговими та аналітичними дослідженнями ринків, аналізом ефективності роботи бізнесу, розробкою конкурентної стратегії, проведенням спеціалізованих галузевих бізнес-заходів, візовою та інформаційною підтримкою, проведенням навчальних тренінгів та семінарів.

Більше інформації:  https://iccua.org