Profalians – член палати ICC!

Опубліковано Olena at 28 Грудня, 2020

Асоціація “Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати” (ICC Ukraine), створена у серпні 1998 року згідно із дорученням Кабінету Міністрів України від 12.11.1997 № 22692/23 та рішенням Світової Ради Міжнародної Торгової Палати від 07.04.1997 − перший Національний комітет Світової організації бізнесу на території країн СНД. Діяльність ICC Ukraine спрямована на створення сприятливих умов для торгівлі, розвитку послуг з дотриманням сучасних стандартів ведення бізнесу, правил вільної та чесної конкуренції, залучення інвестицій в Україну.

Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) уповноважений Світовою організацією бізнесу представляти на національній території сучасні тенденції  бізнесу та сприяти розвитку міжнародного співробітництва.

Міжнародна Торгова Палата, ICC (штаб – квартира у Парижі) –  впливова глобальна організація бізнесу, яка користується беззаперечним авторитетом у розробці сучасних правил та стандартів, які визначають  ведення міжнародного бізнесу.

 

Раді повідомити Вам, що ми , компанія Profalians, э членами палати ICC в Україні

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ СПІВРОБІТНИЦТВА З нами

 Високий міжнародний статус та авторитет ICC, що дозволяє захищати/презентувати/просувати інтереси підприємств на закордонних ринках. Палата представлена офіційними національними комітетами у 127 країнах світу.

 ICC (її національне представництво ICC Ukraine) має статус членства в міжнародних організаціях ООН, СОТ, користується вагомим впливом в Міжнародному Валютному Фонді, Організації економічного співробітництва та розвитку, Всесвітнього банку та ін.

 ICC Ukraine має уповноваженого представника в Міжнародному арбітражному суді при Міжнародній торговій палаті в Парижі. Це реальна можливість відстоювання та захисту інтересів підприємств, які входять в ICC Ukraine на іноземних ринках.

 ICC є розробником та затверджує глобальні стандарти правил міжнародної торгівлі Incoterms-2010 (та нової редакції Incoterms-2020)

 Саме ICC розробляє та затверджує торгове фінансування, форс-мажор, міжнародні контракти (їх укладання та типові форми), міжнародний арбітраж, та інше.

 Є організатором міжнародної виставки EXPO 2020, яка проходитиме в Дубаї, ОАЕ.

 Робити експертизу вантажів, які надходять (якість та кількість), що дозволяє захищати інтереси національних експортерів на закордонних ринках.

 Партнери ICC Ukraine можуть скористатися послугами по запобіганню і протидії комерційним злочинам (ICC Commercial Crime Services).

 Проведення досліджень з міжнародного маркетингу, ризикам, торгівлі та іншим питанням бізнесу, пошук нових партнерів та сприяння в міжнародній торгівлі.

 Сприяння в міжнародній стандартизації та сертифікації підприємств ISO та інше.

 Проведення тренінгів-семінарів та конференцій, які стосуються усіх сфер діяльності міжнародної торгівлі, стандартів, платежів і логістики.

 ICC Ukraine входить в міжнародне об’єднання торгово-промислових палат через Всесвітню Федерацію Торгових Палат (WCF).

 Сертифікація спеціалістів по торговому фінансуванню в Академії ICC Ukraine.

 Розробка та затвердження ICC Уніфікованих правил та звичаїв для документальних акредитивів, МТП № 600, дозволяє в  міжнародних операціях мінімізувати ризики та сприяти експортно-імпортних операцій.

 Забезпечує прямий доступ до лідерів промислово розвинених держав G7. 

 ICC Ukraine сприяє своїм учасникам у відстоюванні інтересів міжнародного бізнесу в якості офіційного партнера Саміту G20.

 Участь керівництва ICC Ukraine в громадських радах міністерств, авторитет серед посольств іноземних держав в Україні. Сприяння компаніям в особистих зустрічах з послами, торговими радниками та представниками іноземних бізнес-асоціацій в Україні. Організація бізнес-заходів з їх участю та підтримкою.

 Великий досвід роботи представників ICC Ukraine та комісій ICC Ukraine в реальному секторі економіки та центральних органах виконавчої влади України. Лобіювання і захист інтересів членів організації ICC Ukraine. Надання ними професійних консультаційних послуг та виконання маркетингових досліджень.

 Пошук партнерів та надання консультацій за рахунок налагодження комунікацій зі штаб-квартирою ICC, її комісіями, національними комітетами ICC, торгово-промисловими палатами іноземних країн.

 Наявність центрів ділового співробітництва ICC в іноземних країнах, що дозволяє сприяти у допомозі підприємствам у зовнішньоекономічній діяльності в ЄС, Азії, Америці та інших країнах світу.

 Діяльність та підтримка з боку  регіональних представництв ICC Ukraine в усіх областях України.

 Діяльність комісій ICC Ukraine, що включають найкращих представників відповідних галузей економіки України. Можливість для учасників ICC Ukraine приєднуватися до роботи цих комісій. 

 Володіння унікальним правом ICC Ukraine на переклад та публікацію в Україні технічної, комерційної та іншої документації, та її надання для ведення зовнішньоекономічної діяльності.

 Участь представників від ICC Ukraine в роботі двосторонніх міжурядових комісій з питань торгово-економічного співробітництва.

 Взаємодія з комітетами верховної Ради України в контексті удосконалення чинного законодавства та участь в роботі урядових комітетів.

 Інші переваги в міжнародній торгівлі та розвитку експорту продукції на міжнародних ринках.