Домашній карантин відступає ! План відновлення регулярного пасажирського сполучення.

Опубліковано Olena at 12 Травня, 2020

Після майже двомісячного обмеження внутрішнього пасажирського руху в умовах карантину Міністерство інфраструктури України розробило поступове відновлення регулярного пасажирського сполучення.

Тож, на першому етапі, який починається з 22 травня відновлюються міські автоперевезення (крім маршрутних таксі), а також приміські в межах одного району. З 29 травня розпочинають роботу на маршрутах  внутрішньообласні автоперевізники. В цей час відновлює рух і залізниця – до 50% приміських поїздів, які доправлятимуть пасажирів на/з роботу в годину «пік», а також працюватиме поїзди далекого сполучення категорії Інтерсіті+ та Нічний Експрес. Всього 42 пари: у західному напрямку – 11, у південному – 10, у дніпровському – 6, у східному – 12, в азовському – 3. Крім цього, в цей період пасажири зможуть скористатися і внутрішнім авіасполученням.

Другий етап почнеться з 9 червня та запрацюють міжобласні та міжнародні автомобільні маршрути, в тому числі маршрутні таксі. А з 12 червня відновиться рух всіх приміських поїздів, які курсуватиме у світлий час доби, а також всі пасажирські поїзди згідно графіку (крім сезонних).

На заключному, третьому етапі, який розпочнеться після карантину, залізниця запустить поїзди міжнародного сполучення, та, за потреби, сезонні пасажирські поїзди. В останню чергу відновиться міжнародне авіаційне сполучення до країн, які на той час відкриють аеропорти для прийому/відправлення міжнародних рейсів.

Слід зауважити, що під час відновлення регулярного пасажирського сполучення необхідно дотримуватися умов перевезень: наявність засобів індивідуального захисту для пасажирів та персоналу, температурний контроль, обмеження кількості пасажирів – для автотранспорту в межах кількості місць для сидіння, періодична дезінфекція транспортних засобів та приміщень (автовокзали, вокзали, аеропорти), а також дотримання норм максимальної кількості людей на одиницю площі та соціальної дистанції у приміщеннях.

Тож, вітаємо! Поступово домашній карантин перетворюється на нормальне життя та відновлення ділової активності, а слоган «залишайтеся вдома» стає не актуальним, але не варто забувати й про міри особистої гігієни. Будьте здорові! Мийте руки з милом!

А Бюро перекладів «Профальянс» нагадує, що надання послуг з перекладу іноземних мов, в тому числі з нотаріальним засвідченням перекладу, проставлення апостилю та інших послуг завжди доступно в он-лайн режимі в наших офісах: Бюро перекладів в Миколаєві, Бюро перекладів в Києві, Бюро перекладів в Одесі (https://translation.profalians.com.ua/ru/), працює кур’єрська доставка. Також наші менеджери завжди ради Вас бачити – з 12 травня офіси відновили роботу: Бюро перекладів в Києві (вул. Єлизавети Чавдар, 13) та Бюро перекладів в Миколаєві (вул. Соборна, 4Щ).

 

Поздравляем!

После почти двухмесячного ограничения внутреннего пассажирского движения в условиях карантина Министерство инфраструктуры Украины разработало постепенное восстановление регулярного пассажирского сообщения.

Постепенно домашний карантин превращается в нормальную жизнь и восстановления деловой активности, а слоган «оставайтесь дома» становится не актуальным, но не стоит забывать и о мерах личной гигиены. Будьте здоровы! Мойте руки с мылом!

А Бюро переводов «ПРОФАЛЬЯНС» напоминает, что предоставление услуг по переводу иностранных языков, в том числе с нотариальным заверением перевода, проставление апостиля и других услуг всегда доступно в он-лайн режиме в наших офисах: Бюро переводов в Николаеве, Бюро переводов в Киеве, бюро переводов в Одессе (https://translation.profalians.com.ua/ru/), работает курьерская доставка.

Также наши менеджеры всегда рады Вас видеть – с 12 мая офисы возобновили работу: Бюро переводов в Киеве (ул. Елизаветы Чавдар, 13) и Бюро переводов в Николаеве (ул. Соборная, 4Щ).